perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää uuttavuotta 2016!

Nyt on vuosi taas vierähtänyt huippunopeasti! Tää vuosi on ollu kyllä kepparikehityksen vuoristorataa! SM kisat + muut kisat, uusia heppoja, jopa 15 sentin korotus edelliseen este-enkkaan! Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt täysin nappiin. Kesällä akillesjänne oli liikarasittunut ja kunnon kävelyäkään ei voinut harrastaa muutamasta päivästä -viikkoihin. Nooh, jalka on nyt parempi ja nilkkatukia ei oo tarvittu pariin kuukauteen. Heppoja ja varusteita oon oppinu tekemään paljon paremmin kuin ennen. Tilaritkin on mennyt jopa kuumille kiville. No, jokatapauksessa nyt on tää vuosi ohi ja kohta on jo uusivuosi ja uudet kujeet. Järkkärikuvia saatte vähän myöhemmin. Ainiin, meille tuli appenzellin paimenkoiran vaava Caunis Cora, Cora. Hää on kyllä aivan mahtava ja upea pentu. Loppuun saatte uudenvuoden lupauksiani

1. Uuusi este enkka, 120cm
2. SM kisojen sioittuminen
3. Yhä hienommat hepat.

Jokainen näistä vaatii paljon treeniä ja mitään ei saa ilmaiseksi. Oon valmis laittamaan kaiken likoon tulevaa vuotta varten, tavoitteet aijon saavuttaa. Oon valmis epäonnistumaan kymmeniä kertoja, mutta luovuttaa ei saa. Sen kun painaa päähänsä ja uskoo itseensä. Kaiken voi saavuttaa jos unelmiensa eteen tekee töitä. Tää harrastus on mulle niin tärkee ja haluun tehä parhaani tän eteen.

Uskokaa tekin kaikkeen mitä teette, koskaan ei saa luovuttaa! Näiden sanojen saattelemana Upeaa tulevaa vuotta kaikille!
-Laura ja ponut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti